Cand si cum schimbam cartusul imprimantei personale? Afla acum

La fel cum nicio resursa nu este infinita, nici cartusul imprimantei nu ne va tine la nesfarsit. Din acest motiv, va trebui sa stim cand, cum si cu ce sa schimbam cartusul inclus la achizitionarea imprimantei. Aceasta inlocuire este un proces foarte simplu daca avem cunostinte minime legate de tipul si modelul imprimantei pe care o detinem.

Pentru orice tip de imprimanta exista o varietate larga de cartuse imprimanta din care sa alegem. Aceasta alegere ne poate ridica probleme daca nu intelegem specificatiile oferite de site-urile ce vand astfel de produse. In cele ce urmeaza, va vom oferi o serie de informatii ce speram sa va ajute in momentul in care veti avea de ales dintr-o serie de cartuse imprimanta.

 

Ce trebuie sa stim despre diferentele dintre imprimantele laser si cele cu jet de cerneala?

Toate imprimantele sunt diferite intre ele, atat in construcite, cat si in modul de functionare. In acest moment nu ne referim la aspectul exterior, ci la constructia interioara. Pe langa aranjarea componentelor, difera si modalitatea de imprimarea. Din acest punct de vedere, imprimantele se impart in doua categorii principale: imprimante laser si imprimante cu jet de cerneala.

Aceste doua tipuri vor necesita cartuse imprimanta diferite. In cazul imprimantei va fi nevoie de un cartus de toner, iar imprimanta cu cerneala va avea nevoie de un cartus de cerneala. Aceste doua tipuri de cartuse sunt complet diferite, in cazul imprimantei laser fiind nevoie de schimbarea mecanismului complet, pe cand imprimanta cu jet de cerneala va cere doar schimbarea rezervei de cerneala.

 

Reincarcare, cartus original sau cartus compatibil?

Cand resursele imprimantei noastre se termina, avem de ales intre trei modalitati de refacere a acestora:

Reincarcarea – acest lucru se aplica numai in cazul imprimantelor ce folosesc un jet de cerneala. Desi modelele noi nu mai permit reincarcarea, modelele mai vechi inca existente pe piata ne pot permite sa incarcam vechiul cartus cu cantitatea de cerneala necasara.

Cartusul original – fiecare producator de imprimanta produce si cartuse imprimanta speciale pentru modelul respectiv. Acest tip de cartus este alegerea perfecta in momentul in care timpul nu ne permite sa cautam si sa studiem prea multe modele compatibile in magazinele specializate.

Cartusele compatibile – aceste tipuri de cartuse se gasec in toate magazinele de profil. Pentru fiecare tip de imprimanta exista un cartus potrivit, nefiind nevoie ca acesta sa fie unul original. Cumpararea unui astfel de produs aduce avantaje economice, calitatea ridicandu-se mai mereu la nivelul calitatii unui cartus original.

Daca va doriti un cartus de imprimanta de calitate, intrati pe tonerpro.ro

Alegerea unui cartus nu a fost niciodata mai simpla. Daca sunteti in cautarea unuia, va recomandam sa intrati pe tonerpro.ro. Aici veti gasi, cu siguranta, produsul pe care il cautati.

De la cartuse imprimanta Canon la HP si Lexmark, pana la cele mai putin cunoscute marci de imprimanta, produsul cautat se va gasi aici. Tot ce trebuie sa faceti este sa cunoasteti marca, seria si modelul imprimantei. Odata completate aceste trei campuri site-ul va va oferi o serie de cartuse imprimanta atat originale, cat si compatibile. Site-ul ofera o serie de specificatii care sa va ajute in aproximarea timpului de viata al cartusului. Alegerea e a dumneavoastra!

 

Date de contact:

Telefon: +4 021 348 15 19

E-mail: office@tonerpro.ro

Punct de lucru: Bd. Energeticienilor 9E, bl M1, parter birou 1022. sector 3 Bucureti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *