Premieră la Teatrul Tineretului: „BABEL 11:4 sau TOTUL A ÎNCEPUT”

Teatrul Tineretului anunță premiera spectacolului „BABEL 11:4 sau TOTUL A ÎNCEPUT”, după un text de Enoch Darli, în regia lui Daniel Chirilă.

Primele reprezentații vor avea loc în acest weekend, în datele de 21 și 22 mai, de la ora 19:00, la Sala Mare.

Spectacolul „BABEL 11:4 sau TOTUL A ÎNCEPUT” de Enoch Darli, în regia lui Daniel Chirilă, are premiera în datele de 21 și 22 mai, de la ora 19:00, la Sala Mare.

„Totul a început când 16 oameni au ajuns în aceeași încăpere. O sală de așteptare. Câți oameni atâtea adevăruri. Fals. Fiecare întâlnire multiplică la infinit perspectivele adevărului, și atunci, mai există un adevăr? Unul singur? A existat vreodată un singur adevăr? Într-o lume în care conflictele nu mai sunt de deloc clare, ci hibride, într-o lume hibridă cu adevăruri hibride, și artă hibridă, și suferințe hibride, și revolte hibride, și războaie hibride, creierul omului e noul tărâm de cucerit. Ce alegi să crezi? Alegi?” (Enoch Darli)

„BABEL 11:4 sau TOTUL A ÎNCEPUT”, cea de-a doua premieră TT din acest an, va putea fi vizionată și în data de 12 iunie.

BABEL 11:4 sau TOTUL A ÎNCEPUT

regie: Daniel Chirilă
text: Enoch Darli
scenografie: Sabina Veșteman
coregrafie: Ioana Marchidan
lighting design: Costi Baciu
instalație video: Tiberiu Enache
montaj video live: Alexandru Oancea
univers sonor: Dragoș Popa
pregătire vocală cor: Marius Corugă

cu: Cătălina Bălălău, Emanuel Becheru, Daniel Beșleagă, Nora Covali, Cătălina Eșeanu, Valentin Florea, Corina Grigoraș, Dan Grigoraș, Gina Gulai, Ecaterina Hâțu, Maria Hibovski, Florin Hrițcu, Dragoș Ionescu, Andrei Merchea-Zapotoțki, Iulia-Paula Niculescu, Rareș Pîrlog și Anna Rivera

regizor tehnic: Lucian Damian

Durată: 2 h

Recomandare de vârstă: 12+

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com