„Tare ca Piatra” ediția XVI la Piatra Neamț în acest weekend

În acest weekend se va desfățura la Piatra Neamț concursul de downhill „Tare ca Piatra” ediția XVI.

🔸 Salutare și bun venit la Piatra-Neamț! 🙂
🔸 Mai jos, trecem în revistă cele mai importante aspecte legate de ziua de mâine, ziua antrenamentelor.
1. Acreditarea înscrierilor (ridicarea kit-ului de înscriere) se face în intervalul 08:00 – 19:00 la Race Office – Foișorul Voluntarilor, din Parcul Central (Parcul Tineretului). Kit-ul de înscriere conține:
– număr competiție
– program eveniment
– voucher concurent (4 vitamin aqua + 2 VITANIMIX + 2 ape plate, ce se vor ridica de la cortul de hidratare din zona de FINISH)
– 2 cartonașe cu 14 urcări la telegondolă, de care vă rugăm să aveți grijă pentru că nu pot fi înlocuite
– brățară concurent
– 4 stickere TCP
2. Există 3 sesiuni de trackwalk programate pentru ziua de vineri, în timpul cărora este interzis accesul cu bicicleta pe traseu! Recomandăm cu tărie parcurgerea unei sesiuni!
3. Accesul auto în zona de concurs, mai exact de la începutul str. Aleea Parc Cozla (străduța de după ZOO ce urcă către zona de FINISH) va fi strict INTERZIS, fiind restricționat de către un echipaj IPJ pe durata ambelor zile estivale. Accesul este permis doar persoanelor din staff acreditate până în prezent, în baza unui badge ridicat de la Race Office.
Există o parcare alternativă, gratuită, pe care o puteți folosi. Este vorba despre parcarea de la Tabere Cozla, iar intrarea se face pe o alee vis-a-vis de Grădina ZOO. Vă rugăm să respectați această regulă, întrucât accesul Ambulanței care se va afla în permanență în zona de FINISH trebuie să rămână liber.
4. În zona de FINISH vor putea fi amplasate doar corturile acreditate până în prezent. Tot aici se vor găsi următoarele corturi TCP:
– cort hidratare
– cort sonorizare
– cort cronometrare
– cort T-shirts sale
– cort masaje
– cort zonă chill
În cortul de masaje, riderii vor putea beneficia de tarife preferențiale pentru următoarele servicii:
– taping – 30 LEI
– fizioterapie (20 min.) – 50 LEI
– electro terapie (20 min.) – 50 LEI
5. În telegondolă intră câte 2 persoane, cu o bicicletă orientată către fereastră, celalaltă poziționată invers. Cele 14 ture se primesc în baza cartonașelor primite la Race Office, care vor trebui prezentate și bifate de fiecare dată.
🔸 Vă rugăm să respectați legislația rutieră în vigoare, întrucât ruta FINISH – telegondolă traversează centrul orașului!
🔸 Vă rugăm să respectați programul evenimentului, Regulamentul Oficial, deciziile și îndrumările organizatorilor și ale staff-ului TCP!
🔸 Vă rugăm să păstrați curate zonele de desfășurare ale concursului!
🔸 Vă dorim distracție cât încape, însă în același timp, prudență și răbdare!
#TCP16

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *