S-a deschis zona de picnic și zona cu bazinele de înot în municipiul Roman

Conform declarației date de primarul Lucian Micu a municipiului Roman, de astăzi s-a deschis zona de picnic și cea cu bazinele de înot.

Am trecut prin destule greutăți în acest an, dar cred că a venit vremea să încercăm să ne destindem, fără a uita să rămânem precauți. De vineri, 26 iunie, deschidem sezonul estival din ștrand. Zona de picnic și cea cu bazinele de înot reprezintă oaza noastră de relaxare și divertisment. Noi ne asigurăm, la fel ca și în ceilalți ani, că vă oferim toate condițiile și confortul necesar, dar este important ca și dumneavoastră să respectați regulile și, mai ales, să îi respectați pe cei din jur. Doar așa rămânem în siguranță și ne vom putea bucura de vacanța de vară! Vă invit să redescoperim frumusețile Romanului, să ne bucurăm de Parcul Municipal, de părculețele de joacă, de un grătar și de o baie în ștrand. Poate ne dorim mai mult, dar când ne uităm în jur nu avem cum să nu apreciem că Romanul este o frumusețe de oraș din mândra Românie!

Astazi, 26 iunie, accesul la Ștrand este gratuit, dar doar în baza unei programări.

Astfel, persoanele interesate pot solicita programarea individual sau cu membrii de familie, în vederea accesării serviciilor ștrandului, la numărul de telefon: 0786.450.754, începând cu data de 25.06.2020, între orele 09.00-15.00.

Pe durata sezonului estival 2020 programările se vor face zilnic între orele 09.00- 20.00.

REGULI GENERALE de respectat în incinta Ștrandului Municipal:

❗este obligatorie purtarea măștii în spațiile comune;

❗este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin;

❗nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecție respiratorie (tuse și strănut frecvente, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,3 0 C;

❗ în apă, fiecărui înotător trebuie să îi revină o suprafață exclusivă de cel puțin 12 mp;

❗privitor la șezlonguri, se va respecta o distanță de 2 m, în orice direcție, pentru persoanele care nu fac parte din aceeași familie;

❗orice accesare a serviciilor Ștrandului va fi precedată de o procedură de auto-evaluare efectuată de către client, persoanele care prezintă unul sau mai multe din simptomele comune ale îmbolnăvirii cu COVID-19 urmând să nu părăsească locuința și să parcurgă procedurile descrise de autoritățile sanitare.

Se recomandă clienților ca măsuri suplimentare împotriva îmbolnăvirii cu COVID-19:

❗evitarea introducerii în incinta ștrandului de alimente sau băuturi aduse de acasă;

❗ respectarea indicațiilor și regulilor afișate în incinta ștrandului;

❗evitarea ieșirii și revenirii în incinta ștrandului sub diverse pretexte.

Menționăm că terenul de volei pe nisip va putea fi utilizat de maxim 6 jucători, cu păstrarea regulilor de distanțare: la efort fizic (2m) și în repaus (7m).

Club Sportiv Municipal Roman a implementat pentru siguranța clienților dispozițiile transmise de autoritățile centrale pentru combaterea epidemiei de COVID – 19, însă reamintim că este necesar ca fiecare să manifeste o atitudine responsibilă și cooperantă privind respectarea acestora.

Vă invităm să fiți alături de noi și să aveți amintiri frumoase din Ștrandul Municipal și din sezonul estival 2020!

Club Sportiv Municipal Roman –  dir. Constantin – Costea Cudalb

Sursa: CSM Roman Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *