Mara Calista, deputat PNL: De astăzi avem legea prin care instituim Programul „Săptămâna conştientizării depresiei postpartumˮ!

Perioada va fi marcată în fiecare an cu o săptămână înainte de data de 1 octombrie – Ziua Europeană de combatere a depresiei. Le mulțumesc colegilor că au votat acest proiect foarte important!
Pentru că este timpul ca noi, tinerele mame, să recunoaștem că uneori avem limite, să nu ne fie frică să admitem că putem ceda. Iar asta nu înseamnă că suntem NEBUNE! Este normal, iar dacă conștientizăm asta avem soluții să depășim depresia postpartum, pentru a le oferi bebelușilor noștri toată dragostea de care au nevoie.
Săptămâna conştientizării depresiei postpartum are ca scop prevenirea, identificarea şi gestionarea tulburărilor de sănătate mentală perinatală/postnatală, prin organizarea unor ample campanii de educare a populaţiei în ansamblu, de educare a persoanelor dintr-o anumită populaţie şi de promovare a metodelor de bune practici pentru creşterea gradului de conştientizare şi atenţie în rândul acestora, dar şi pentru determinarea comunităţilor de a-şi construi propriile strategii de susţinere.

Mara Calista Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com