Copilul de 2 ani, bătut crunt de părinți, a murit

Managerul Spitalului de Copii din Iași, a declarat în urmă cu ceva timp că minorul de 2 ani din Neamț, bătut crunt de părinți și-a pierdut viața în urma complicațiilor avute.

Copilul a fost bătut în repetate rânduri de mamă și de concubinul ei.

În acest moment s-a constatat moartea cerebrală a pacientului în vârstă de 2 ani transferat de la Neamț. Din punct de vedere medical nu mai putem sper la nicio îmbunătățire, este regretabil ce am constatat, dar după toate eforturile echipei medicale pacientul a fost declarat în moarte cerebrală. Avea fracturi vechi și noi, necroză pe fesă, contuzii și echimoze, dar și contuzie cerebrală și hemoragie intracerebrală. Părinții nu își pot da vreun acord pentru deconectarea de la aparatele de menținere a funcțiilor vitale. Nu avem nicio posibilitate de a întrerupe conectarea de la aceste aparate. Depinde de resursele copilului în cât timp va surveni decesul, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii, conform radiohit.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com