Șoferi beți depistați în trafic, lăsați pietoni

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din Dumbrava Roșie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor, în Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Conform IPJ Neamț, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, din Bahna, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 2, în localitatea Horia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în trafic un tânăr, de 27 de ani, din Borca, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 17 B.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com