Femeie depistată la volanul unui autoturism fără numere de înmatriculare

O femeie a fost depistată conducând un autoturism fără numere de înmatriculare.

Conform IPJ Neamț, la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, din Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 157 H, în localitatea Girov.

Fiindu-i solicitate pentru control documentele personale și ale autoturismului, bărbatul ar fi înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile din Bulgaria.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea lui, polițiștii au efectuat verificări și au stabilit faptul că permisul de conducere este fals.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea  unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

***

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic o femeie, de 67 de ani, din Bicaz, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, din municipiul Piatra Neamț, autoturism care nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că certificatul de înmatriculare era anulat, autovehiculul în cauză fiind radiat de autoritățile franceze.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

***

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani a depistat în trafic un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 6 Decembrie, în localitatea Botești.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto, din Botești, a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com