Procedura de contractare a locurilor de parcare a fost BLOCATĂ în instanță de Prefect

Primarul municipiului Piatra Neamț a declarat pe facebook că procedura de contractare a locurilor de parcare din Municipiul Piatra-Neamț este momentan BLOCATĂ de acțiunea în instanță a Instituției Prefectului Județului Neamț.

Între cele 2 instuții publice este un război la care pietrenii au pierdut. Sperăm că aceast război să se termine cât mai curând.

ℹ️ Prin urmare, suntem nevoiți să sistăm încheierea contractelor cu cetățenii pentru utilizarea locurilor de parcare. Vom continua să primim cereri la sediul Primăriei Piatra-Neamț și on-line de la cetățenii care doresc să le depună, dar până la finalizarea acțiunii în instanță nu vom putea încheia contracte, iar acest lucru se va putea întâmpla condiționat de decizia instanței.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com