10 avantaje pe care le poti obtine cu Zeolit pastile

Zeolitii sunt un grup de aluminosilicati alcalini, care apar in mod natural in rocile sedimentare si vulcanice.

Dictionarele medicale definesc zeolitii ca fiind orice grup de minerale silicare de aluminiu, calciu, strontiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu etc. Zeolit pastile are la baza zeolit de calitate inalta, controlat si verificat in mod continuu pentru siguranta utilizarii sale. Este certificat ca dispozitiv medical natural.

Principalele proprietati ale acestui produs – Zeolit pastile

Zeolitul natural este un mediu de filtrare nou si foarte eficient pentru filtrarea apei. Ofera performante superioare filtrelor de nisip si carbon, oferind apa mai pura si rate de productie mai mari, cu o intretinere mai mica necesara. Pe langa asta, zeolitii au proprietati care se mentin si in produsele Zeolit pastile, printre care:

 • Detoxifierea organismelor animale si umane;
 • Imbunatatirea starii nutritionale si a imunitatii naturale;
 • Separarea diferitelor biomolecule si celule;
 • Construirea de biosenzori si detectarea biomarkerilor diferitelor boli;
 • Livrarea de oxigen catre celule;
 • Stimularea diferentierii celulelor osteogene;
 • Inhibarea resorbtiei osoase;
 • Imbunatatirea performantelor celulare in ingineria tesuturilor vasculare si a pielii, ajutand la vindecarea ranilor.

Iata care sunt principalele 10 avantaje de care poti beneficia prin administrarea regulata de Zeolit pastile.

 1. Capteaza si elimina toxinele

Zeolitii sunt compusi incarcati negativ, care atrag si capteaza (pentru eliminare) toxinele si alte substante nocive, cum sunt radicalii liberi. Toxinele se gasesc in majoritatea produselor de uz casnic, pe care le folosim pentru curatenie, produse cosmetice, dar si in aerosolii spray-urilor. Eliminarea acestor toxine cu ajutorul Zeolit pastile permite celulelor corpului sa ramana functionale si sa se repare singure atunci cand sunt deteriorate.

 1. Ajuta la eliminarea metalelor grele

Metalele grele ajung in corpul uman datorita poluarii din mediu (inclusiv din alimentele pe care le consumam), iar marea problema este ca acestea se acumuleaza in organele si tesutul corpului. Zeolit pastile are o afinitate mare pentru captarea acestor compusi toxici, creand un efect dramatic in reducerea riscurilor anumitor tipuri de cancer si boli de inima.

 1. Elimina celulele canceroase

Atacul celular al radicalilor liberi si altor toxine lasa urme in tesuturile si celulele deteriorate. Aceste celule mutante sunt inceputul distrugerii canceroase. Cu ajutorul Zeolit pastile, celulele umane sunt ajutate sa combata celulele mutante, inante ca acestea sa deterioreze AND-ul mitocondrial si nucleic.

 1. Ajuta la o digestie sanatoasa

Mai precis, Zeolit capsule ajuta la tratarea diareei, deoarece zeolitii pe care ii contine au o afinitate mare pentru ionii de amoniu. Asta inseamna ca organismul absoarbe mai putin amoniac in sistem prin peretii intestinali. Amoniacul este toxic pentru celule, iar zeolitii reduc deteriorarea celulelor epiteliale intestinale.

 1. Ajuta la lupta impotriva cancerului

Zeolitii sunt considerati 100% siguri si netoxici. Zeolit pastile contine un mineral aspru, fara particule fibroase incarcate pozitiv, iar asta poate activa anumite raspunsuri fiziologice sanatoase, fara efecte negative.

 1. Ajuta la stabilizarea nivelului PH-ului

Sistemul care mentine echilibrul (homeostazia) in sange si in alte fluide este foarte complex. Rolul principal este jucat de rinichi, care indeparteaza ionii de hidroxid. S-a observat faptul că zeolitii schimba continutul ionic, iar administrarea de Zeolit pastile poate avea efectul general de tamponare a sistemului inconjurator si reglare a PH-ului la niveluri fiziologice.

 1. Este antioxidant

Radicalii liberi, sau atomii si moleculele cu electroni nepereche, ataca membranele celulare si, odata ce sunt in interior, ataca ADN-ul. De obicei radicalii liberi sunt distrusi de antioxidanti dar, pe masura ce imbatranim, reteaua antioxidanta se slabeste. Zeolitii, respectiv Zeolit pastile, amelioreaza o parte din munca retelei antioxidante, intrerupand reactia in lant a daunelor oxidative.

 1. Sustine sistemul vascular

Pe masura ce radicalii liberi de oxigen calatoresc prin sange, acestia ataca inima si vasele de sange, facand celulele sa se repare singure. Structura Zeolit pastile poate ajuta la captarea radicalilor liberi, inactivandu-i si prevenind deteriorarea celulara din jur.

 

Mai multe informatii despe efectele benefice ale Zeolit pastile, poti afla de pe  www.zeolitspectrum.ro.

 

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *