Cum să folosești un bonus free bet la pariuri sportive

Tot mai mulți pariori români își fac conturi la casele de pariuri online. Ei sunt atrași de oferta acestora, dar și de bonusurile generoase ale caselor de pariuri. Un bonus free bet, spre exemplu, este printre cele mai râvnite promoții ale caselor de pariuri online licențiate în România.

Ce este un bonus free bet

Casele de pariuri online oferă de multe ori pariorilor un bonus free bet, sau mai pe româneşte, un pariu gratuit.

De regulă, acesta trebuie jucat pe un singur pariu sau bilet combinat şi, dacă va ieşi câştigător, pariorul va primi în cont doar profitul, nu și suma primită ca bonus.

În general, suma câştigată nu este supusă unor condiții de rulaj, dar unele case de pariuri mai adaugă și astfel de ăncercări în plus pentru pariori. Cel mai bine este să să citești de la început regulamentul promoției pentru a ști exact care este valoarea bonusului, cum trebuie jucat și dacă are sau nu condiții de rulaj.

Exemplu de freebet şi cum poate fi utilizat

Să spunem că primești un bonus de 50 de lei de la o casă de pariuri. Presupunem că pariezi suma respective pe un singur meci, să zicem pe victoria lui Arsenal în meciul Arsenal – Liverpool, la o cotă de 2.30. Dacă va fi câștigător biletul, vei primi în cont 65 de lei (50 X 2.30 – 50 de lei, valoarea free bet).

De cele mai multe ori, poți retrage suma câștigată sau o poți juca în continuare fără a trebui să îndeplinești alte condiții de rulaj.

Alte lucruri de știut despre un free bet

E bine de știut că un bonus freebet trebuie jucat în câteva zile, are o anumită perioadă de valabilitate. De aceea, citește cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a aplica pentru bonusul free bet.

Astfel de bonusuri sunt scoase la bătaie de către casele de pariuri pentru a atrage noi clienți și pentru a-i fideliza pe cei deja existenți. De aceea, poți primi un free bet atunci când deschizi un cont nou la o casă de pariuri, dar și cu ocazia diferitelor competiții de anvergură sau aniversări (ziua de naștere a jucătorului sau aniversarea contului).

De asemenea, cel mai adesea, prin aceste oferte pariorii pot juca pe orice sport doresc, tot conform termenilor și condițiilor.

Atunci când primești un bonus freebet, profit de el, e o ofertă tentantă. Nu uita însă, că până la urmă, nu bonusurile sunt cele mai importante, ci oferta de pariure şi cotele de care beneficiezi la respectiva casă de pariuri.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com