Tips&tricks: ce trebuie sa stii despre aparatele auditive?

Suferi de hipoacuzie usoara, medie sau severa si cauti o solutie prin care sa te bucuri din nou de o viata normala?

Acum ai posibilitatea de a investi intr-un aparat auditiv reincarcabil, intr-un aparat retroauricular sau intr-unul intraauricular, pentru a te bucura in continuare de o viata sociala activa, dar si pentru a putea sa muncesti, pentru a te intretine singur. Datorita modului in care a evoluat medicina, poti alege dintre mai multe tipuri de echipamente medicale de top, care iti asigura rezultate eficiente pe termen lung!

Aparat auditiv reincarcabil – ce trebuie sa stii despre el?

Dispozitivele medicale auditive reincarcabile sunt unele dintre cele mai populare de pe piata, intrucat te ajuta sa depasesti problema hipoacuziei si, in acelasi timp, sa te simti confortabil atunci cand pleci de acasa. Este vorba despre aparate care se conecteaza la priza si care se incarca intr-un timp foarte scurt, permitandu-ti apoi sa le folosesti pana la 72 de ore. Cu o autonomie atat de mare, aparatele reincarcabile sunt excelente pentru a fi folosite la drum lung.

Aparate retroauriculare

Printre aparatele auditive pe care le mai ai la dispozitie se numara si cele retroauriculare. Acestea sunt dispozitive clasice, care se monteaza dupa ureche si care iti asigura posibilitatea de a discuta cu cei dragi fara probleme, dar si de a asculta muzica sau de a te bucura pur si simplu de ciripitul pasarilor. Este important sa verifici, insa, intotdeauna daca bateriile functioneaza corect: schimba-le ori de cate ori este nevoie.

Aparate intraauriculare

Discrete si usor de folosit, aparatele intraauriculare sunt unele dintre cele mai fine de pe piata. Ele trebuie introduse in canalul auditiv, oferindu-ti astfel posibilitatea de a-ti recapata auzul si de a avea o viata normala.

Cum sa intretii aparatul auditiv?

In ceea ce priveste aparatul auditiv pe care il alegi, este suficient sa il pui intr-un loc ferit de umezeala, dar si de razele puternice ale soarelui. In cazul in care intampini probleme, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca poti apela cu incredere la un service specializat: expertii vor sti ce trebuie sa faca pentru a repara dispozitivul.

Ce analize trebuie sa faci inainte de a investi intr-un aparat auditiv?

Inainte de a lua o decizie in privinta aparatului auditiv, indica teste sa mergi la un medic de specialitate. Acesta va sti daca ai nevoie de o timpanograma sau de o audiograma pentru a-ti pune un diagnostic. Este vorba despre teste non-invazive, care nu iti provoaca durere si ale caror rezultate apar imediat sub forma unor grafice.

Cat timp poti purta un aparat auditiv?

Nu exista restrictii de timp in ceea ce priveste purtarea aparatului auditiv. Periodic trebuie sa mergi, insa, la medic, pentru ca acesta sa te evalueze si sa vada cum evolueaza starea ta de sanatate. Daca este nevoie, o data la cativa ani s-ar putea sa schimbi dispozitivul medical, pentru ca el sa corespunda nevoilor tale.

Ce beneficii iti ofera aparatul auditiv?

Nu in ultimul rand, este important sa stii si care sunt beneficiile de care ai parte atunci cand porti un aparat auditiv:

  • te bucuri de un auz optim;
  • poti continua sa muncesti, pentru a te intretine;
  • poti discuta cu cei dragi fara probleme;
  • dispozitivele medicale sunt usor de intretinut.

Wesound.ro iti ofera o gama larga de aparate auditive preturi accesibile, astfel incat sa poti alege dispozitivul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Nici macar nu mai trebuie sa te deplasezi in magazinele fizice, intrucat poti comanda aparatul preferat online!

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *