Top video-sloturi la care poți cumpăra Speciala

În ultimii ani, una dintre cele mai interesante funcții introduse la păcănele online a fost posibilitatea de a cumpăra speciala în orice moment dorești. Dacă nu ai răbdare să aștepți runda bonus, acum poți să o cumperi la multe sloturi online.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul „Buy bonus” (sau cumpără speciala) și să achiți miza. La cele mai multe jocuri, taxa pentru a cumpăra speciala este între 80 și 100 de ori față de cea obișnuită. Desigur, și potențialele câștiguri cresc considerabil în momentul în care activezi rundele bonus.

Din fericire, pentru cei care își doresc să cumpere speciala sunt o mulțime de jocuri la care poți să faci asta. În acest articol, am selectat câteva dintre cele mai tari păcănele la care poți cumpăra speciala din oferta cazinourilor online din România:

Money Train 3

Un slot cu o grafică peste medie dezvoltat de compania Relax Gaming. Face parte din categoria sloturilor de aventură și a fost lansat pe 22 septembrie 2022. Oferă și rotiri gratuite, dar nu beneficiază de dublaj. Câștigul maxim este de până la 100.000 de ori miza. În momentul în care deschizi jocul ești întâmpinat de animații interesante, iar acțiunea se petrece într-un vagon de tren futurist, pe care trebuie să învârți rolele pentru a declanșa câștigurile.

Foto money train aici

Gates of Olympus

Unul dintre cele mai tari sloturi online disponibile în țara noastră. A fost dezvoltat de Pragmatic Play, iar jocul se desfășoară pe o grilă cu 6 role și 5 rânduri. Întreaga acțiune se desfășoară la intrarea în Olimp și este supervizată de însuși Zeus, responsabilul cu distribuirea multiplicatorilor. Ca simboluri în acest joc regăsim Coroana, Inelul, Clepsidra și Pocalul lui Zeus.

Este un joc foarte volatil și are un RTP peste medie. Câștigurile pot ajunge până la 5.000x miza. Jocul beneficiază și de rotiri gratuite care sunt declanșate de minim 4 Scattere (Zeus) simultan pe role. Poți să grăbești și declanșarea bonusului, pentru 25% din miza, prin care activezi modulul Miză, iar în acest timp sunt adăugate mai multe simboluri Scatter pe role. Dacă activezi funcția Cumpără Rotiri Gratuite, poți să inițiezi bonusul pentru o plată de 100x miza. Bonusul constă în 15 rotiri gratuite care pot fi completate cu 5 rotiri mereu când pe role ajung cel puțin 3 Scattere.

Power of Thor Megaways

Thor este unul dintre cele mai cunoscute personaje din mitologia nordică și este o prezență obișnuită la sloturi online. Jocul acesta a fost dezvoltat de Pragmatic Play și oferă 117.649 de modalități de a câștiga până la 5.000x din miză printr-o singură rotire. A fost lansat în martie 2021 și se bucură de recenzii foarte bune. Runda bonus constă în 10 rotiri gratuite declanșate de 4 simboluri Scatter. Ulterior mai pot să apară alte rotiri gratuite (până la 30).

Foto power of thor aici

Legend of Cleopatra Megaways

Dezvoltat de compania Playson, acest joc se remarcă prin cele 200.704 linii de plată. Multiplicatorul Scarabeu este și el un punct forte al acestui joc inspirat din istoria Egiptului. Să cumperi bonusul este foarte ușor, deoarece pe ecranul din stânga ai un buton pe care scrie „Buy Bonus”. Costă 100x miza pe care joci. Simbolurile sunt, și ele, inspirate din mitologia egipteană.

Wild Chapo

De la Relax Gaming vine acest slot atractiv, cu o grafică ce te va atrage încă de când dai play prin introducerea animată. Jocul oferă câștiguri de până la 10.000x miza, pe 15 linii de plata fixe. 3, 4 sau 5 simboluri Bombă inițiază bonusul cu 7, 9 sau 11 rotiri gratuite, ce vor fi completate de alte 3 rotiri mereu când pe role apar 3 sau mai multe simboluri Bonus.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com