Dezinfectanți pe scara blocului

Începând de mâine, 31 martie, autoritățile publice locale vor monta în blocuri, dispozitive cu soluții dezinfectante.

Pe casa scării, în lifturi cât și în spațiile comune din blocuri, se vor efectua dezinfectări pentru siguranța cetățenilor și a stopa transmiterea virusului.

Pentru a proteja cetăţenii care locuiesc în blocuri, în zone aglomerate, am stabilit (…) ca autorităţile administraţiei publice locale, începând cu data de 31 martie 2020, vor monta dispozitive cu soluţii dezinfectante la toate intrările blocurilor şi vor efectua periodic activităţi de dezinsecţie pe casa scărilor, în lifturi şi în alte spaţii comune, – a declarat Marcel Vela, conform declarației de presă de la sediu MAI.

Lupta continuă. Fiecare dintre noi avem responsabilitatea să respectăm regulile date, privind măsurile de prevenire a Coronavirusului.

*Art.6 – (1) Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.
(2) Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.

Cele 12 reguli pe care trebuie sa le urmăm dacă părăsim locuința!

10 reguli simple la intrare în locuință

Sursa: Grupul de Comunicare Strategică / StiriOficiale.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com