Modificări privind distribuirea pensiilor

Sistemul de livrare a pensior nu va avea de suferit din cauza crizei Covid-19. Dimpotrivă, directorul Poștei Române afirmă că pensionarii vor avea parte de o surpriză, prin faptul că acestea vor fi livrate un pic mai devreme.

Ajung toate pensiile începând cu data de 1 aprilie.  Facem absolut tot ce ne stă în putere să ajungă cât mai repede, până în Paşte. Încercăm să facem o surpriză pensionarilor”, a afirmat directorul Poştei Române pentru România TV.

Horia Grigorescu reamintește cetățenilor că toți poștașii vor fi echipați corespunzător situație și apelează la înțelegerea oamenilor, ca în momentul primirii pensiei, la semnat, să folosească propriul pix. Măsură pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului.

Avem rugămintea faţă de pensionari să folosească pixuri proprii. Distanţa este cea recomandată 1,5 – 2 metri”-directorul Poştei Române.

De asemenea, se mai afirmă faptul că persoanele ieșite la pensie, pot sta fără griji, că începând cu 1 aprilie, aceștia vor întra în posesia drepturilor bănesti.

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, îndeamnă pensionarii să stea cât mai feriți de drumurile publice și întâlniri cu alte persoane.

#StămAcasă #Coronavirus #Siguranta #Pensii

Sursa:www.romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *