Ștrandul Tineretului Piatra Neamț neîngrijit de municipalitate

În urma unei vizite prin Ștrandul Tineretului Piatra Neamț am observat foarte multe probleme.

În primul rând calea de acces (podul) spre ștrand este în stare gravă de funcționare.  Zeci de scânduri sunt deformate și unele rupte, podul este peticit cu o bucată de placaj.

Update: Podul a fost reparat parțial

După ce videoclipul nostru a fost distribuit și văzut de mii de persoane, conducerea orașului a reușit să repare podul, dar nu în întregime, restul de scânduri sunt în aceeași stare. De fapt, s-a întâmplat un fel de peticeală.

În al doilea rând, coșurile de gunoi nu au pungi pentru colectarea gunoiului aruncat și sistemul de intrare în ștrand este defect, și lăsat să fie nefuncțional.

Din punctul nostru de vedere credem că ar fi mult mai bine scos de tot pentru a facilita accesul mai facil în ștrand.

Apreciem că iarba a fost tunsă și florile aranjate, dar în cartierele orașului Piatra Neamț este invers, iarba e până la genunchi și cei care fac lucrări la drum aruncă semne de circulație peste flori, strivindu-le în cele din urmă.

Aici putem observa florile strivite pe strada Petru Rareș.

La intrarea în zona de bazine putem observa că prețul biletelor sunt scumpe –  având în vedere condițiile actuale din ștrand.

Să mai poftim?

În zona bazinelor am văzut doar o singură terasă deschisă, restul sunt închise sau într-un stadiu avansat de degradare.

Posibil că din cauza chiriilor mari pe care municipalitatea le cere, operatorii să nu își poată permite închirierea unui spațiu.

Băncile din zona bazinelor sunt rupte și degradate, iar zona din jurul acestora este în stare deplorabilă, rugină și degradare.

În zona toaletelor, este cât de cât ok,  totul până la întrare….unde te așteaptă un miros insuportabil de urină și materii fecale. Acolo focar de infecție! Oare DSP se mai autosesizează când vine vorba de funcționarea corectă din punct de vedere sanitar a ștrandului? Mai ales că ne aflăm de un an într-o pandemie pe care nu o putem stopa.

Ne mai întrebăm cum luăm viruși și bacterii?

Este inadmisil ca un ștrand municipal unde se prezintă mame alături de copii mici să nu existe o toaletă în condiții sanitare corecte! Ne batem joc de oameni asta este aprecierea noastră!

Bazinele sunt cât de cât ingrijite, se mai găsesc prin ele zone cu semințe, gunoaie, muște, dar…ce să facem…așa suntem noi, cetățenii, unii mai educați ca alții.

Distanța de 2 m dintre șezlonguri, cu siguranță NU este respectată și bineînțeles că nu toată zona de șezlonguri este pregătită. Undeva mai în spate sunt aruncate zeci de șezlonguri care mai de care rupte, sau defecte.

Mai jos am atașat mai multe poze pentru a vă „delecta” cu toate  condițiile actuale din ștrand.

Poate doriți să ne spuneți și nouă o părere despre cum ar trebui să se prezinte municipalitatea în plină vară și în plină pandemie pentru a preveni și transmiterea altor boli.

 

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *