Susținere oferită locuitorilor și cadrelor medicale din județul Neamț

În lupta pentru viață se alătură și HeidelbergCement România oferind suport și sprijin în valoare totală de 140.000 euro, spitalelor și cadrelor care lucrează zi și noaptea . Doctori, asistente și infiermere ca se luptă cu virusul în fiecare minut.

Pe lângă județul Neamț, suport mai primesc și locuitorii din Hunedoara și Dâmbovița, orașe unde firma își desfășoară activitatea.

HeidelbergCement România în parteneriat cu Asociația Volunteer for Life au pregătit containere pentru triaj, unde vor fi primiți bolnavii de Coronavirus. Acestea sunt echipate, mobilate și dezinfectate, astfel încât trierea pacienților să aibă loc în afara perimetrului propriu-zis al spitalului. Conțin și camere de izolare, unde pacienții așteaptă să fie trimiși pe secțiile de specialitate.

 

Foto: romaniapozitiva.ro

Principala noastră preocupare în aceste momente este menținerea sănătății și siguranței angajaților și partenerilor noștri. Pe lângă măsurile stricte pe care le-am luat la nivelul intern în cadrul societății, putem să îi protejăm și prin sprijinul oferit comunităților unde ne desfășurăm activitatea,” a declarat Florian Aldea, Președinte-Director General HeidelbergCement România.

Sursa: www.romaniapozitiva.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *