5 Decembrie – Ziua Internațională a voluntariatului – ASPNS Luceafărul

În fiecare an, în data de 5 decembrie, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Voluntariatului.
In această zi Asociația Luceafărul a demarat o campanie de strângere de fonduri prin implicarea a zeci de cadre didactice și sute de elevi din unitățile de învățământ- parteneri educaționali ai Asociației Luceafărul. Astfel, 1500 de felicitări ocazionate de sărbătorile de iarnă, realizate de către beneficiarii ”Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități” al asociației, au fost cumpărate astăzi în următoarele unități de învățământ:

  • Școala Gimnazială ”Elena Cuza” (784 de felicitări/25 de clase),
  • Școala Gimnazială ”Daniela Cuciuc” (120 felicitări/8 clase),
  • Școala Gimnazială nr. 5 (450 felicitări/20 clase),
  • Școala Gimnazială ”Ioan Luca” Fărcașa (40 felicitări/2 clase),
  • Școala Gimnazială Bodești (30 felicitări/1 clasă).

În această campanie s-a implicat, din nou, Farmacia ARDEALUL SRL, care a achiziționat 1000 felicitări.

Oameni de bine din comunitatea noastră au achiziționat alte 90 de felicitări.

Toți banii rezultați din această campanie, vor fi folosiți pentru susținerea centrului de zi, care este un serviciului social licențiat de către Ministerul Muncii.
„Mulțumim din suflet tuturor participanților la această campanie- cadre didactice, elevi și părinți, oameni de bine din comunitate.  Implicarea voastră ne-a impresionat peste măsură și a depășit toate așteptările noastre. Vă mulțumim! „ președinte ASPNS Luceafarul – Daniela Coman

Această zi a fost înființată în anul 1985 de catre Organizația Națiunilor Unite, zi ce oferă tuturor organizațiilor de voluntari, cât și voluntarilor individuali oportunitatea de a-și face vizibile contribuțiile, la nivel local, național ori internațional, în concordanță cu atingerea “Telurilor de dezvoltare ale mileniului/ The Millennium Development Goals.

IMPLICĂ-TE ! FII VOLUNTAR, CĂCI FAPTELE CONTEAZĂ ! 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *