Eveniment: „Semințe cu suflet” vin la Piatra Neamț

Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 10:00 la 12:30, în cadrul Bibliotecii Județene din Piatra Neamț, va avea loc un eveniment organizat de Semințe Cu Suflet – o mână de oameni inimoși, pasionați de agricultură și alimentație sănătoasă. Toți acești oameni, din diferite județe ale țării, pe cheltuiala proprie, organizează evenimente în toate colțurile țării ( unde sunt ajutați cu spații ) tocmai ca să încurajeze agricultura curată și să asigure libera circulație a semințelor.
La aceste evenimente se încurajează schimbul și dăruirea semințelor tradiționale, semințe curate, fără modificări genetice, nehibridizate, fără tratamente chimice de sinteză.
Oricine este liber să solicite, oricine este liber să ofere, fără condiții de schimb.
Dacă aveți un surplus de semințe, butași, lăstari, flori în ghiveci și dacă vă place să daruiți și altor persoane din ceea ce aveți, sau dacă vă doriți semințe pentru a vă apuca să cultivați, sunteți învitați să participați!
Politețea este absolut necesară! E important să fie respectate persoanele care oferă și să cereți semințe doar atât cât puteți cultiva. Puteți cere informații despre plantele sau semințele pe care le luați, le veți primi cu drag!

⚠️ NU SE VÂND ȘI NU SE PROMOVEAZĂ CUMPĂRAREA SEMINȚELOR SAU A ALTOR PLANTE LA ACESTE EVENIMENTE!

? ZÂMBETUL ȘI VOIA BUNĂ SUNT PERMISUL DE ACCES LA ACESTE EVENIMENTE!

Sursa: www.piatraneamtcity.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *