„Filmul de Piatra” ediția 13 la Piatra Neamț!

De-a lungul celor aproape 13 ani de existență a „Filmul de Piatra”, festivalul a devenit un pilon important atât al vieții culturale din Piatra Neamț, cât și al evenimentelor dedicate tinerilor cineaști români.

De-a lungul ediților, „Filmul de Piatra” s-a consacrat ca un eveniment de referință în lumea cinematografică din România și Moldova, devenind cel mai important festival de scurt-metraj pentru autori tineri și constituind o rampă de lansare către festivalurile internaționale. În fiecare an, la Piatra Neamț au fost prezenți în jur de 50 de autori ai filmelor din competiție; lor li s-au adăugat actori și membri ai echipelor, precum și public venit din toată țara. Invitații speciali au fost membri ai juriilor, profesioniști din cinematografie (care au susținut workshop-uri, masterclass-uri sau și-au prezentat filmele) și muzicieni și trupe care au susținut concerte în cadrul festivalului.

După un an de pandemie și unul de „Camp Edition” la Piatra Fântânele, Filmul de Piatra revine acasă!
Ediția #13 se va desfășura la Piatra Neamț, pe 27, 28 și 29 august 2021!
Până pe 25 iulie așteptăm înscrieri pentru competiția de scurt-metraj și pentru voluntari, așa că vă rugăm să dați de veste prietenilor care fac filme sau care și-ar dori să facă parte din echipa Filmul de Piatra #13.
Înscrierile se fac la www.filmuldepiatra.com
Mai multe detalii despre festival, în curând. Deocamdată, marcați datele și succes la înscrieri!

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com