Program Târgul de Crăciun la Neamț – Duminică 15 Decembrie 2019

Duminică 15 decembrie orele 18:00 , scena de pe platoul Curții Domnești va găzdui o nouă serie de artiști. Vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbatorim împreună festivalul Târgul de Crăciun la Neamț ediția IV.

Mai jos vă vom atașa o scurtă descriere despre fiecare artist în oridine a apariției pe scenă.

  • Trupa ATN
Grupul a fost înființat în 1986 la Dorohoi, în județul Botoșani. Prima parte a istoriei sale, într-o cu totul altă formulă față de cea de azi, a durat până în 1990.
În anul 2017 grupul se reînființează. Abordează genul pop, romantic. Repertoriul este reprezentat de compoziții proprii.
Componența actuală îi cuprinde pe: Sorin Pavlidis (tobe), Cătălin Barna (chitară, voce), Mihai Panainte (bass, chitară, voce) și Gabriel Dupu (chitară, voce).
  • Trupa Andante

Trupei „Andante  există pe piaţa muzicală românească din anul 2000. De atunci a evoluat, în recitaluri şi concerte, pe scene din întraga ţară.  Formaţia este compusă din :

 – Ionut Gugiu – voce si clape;
 – Georgiana Blagescu – voce;
 – Vasile Negura – vioara;
 – Daniel Nastasa– acordeon;
 – Gabriel Nastasa– saxofon;
 – Denis Samson– tobe;
 – Dumitrel Buhna– chitara;
 – Cristi Irimia– chitara bass;

  • THE MOTANS

Formaţia originară din Chişinău, Republica Moldova, este formată din solistul Denis Roabeș, Damian Rusu la chitară, Ali Said la tobe, Matei Căpitanu la bass.The Motans combină mai multe stiluri muzicale, printre care cel mai cunoscut este stilul pop. Au scris hituri de top în România, precum: „Versus”, „August”, „Weekend”, „1000 RPM”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *