Program Târgul de Crăciun la Neamț – Vineri 3 Ianuarie 2020

Vineri 3 ianuarie orele 18:00 , scena de pe platoul Curții Domnești va găzdui o nouă serie de artiști. Vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbatorim împreună festivalul Târgul de Crăciun la Neamț ediția IV.

  • Oana Ungureanu

  • IONELA MARDARE

Ionela Mardare a absolvit Facultatea de Muyzică Piatra-Neamţ, Extensie a Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, secţia canto-clasic, la clasa sopranei Gabriela Pepelea.

Artista, originară din Roman, este o prezență obișnuită pe scena muzicală din România, fiind și o cunoscută realizatoare de emisiuni TV, prezentatoare de evenimente și profesor de canto.

Ca artist solo, abordează diferite genuri muzicale, de la piese soul-slow, de dragoste, la piese ritmate, jazz-disco-spanish. De asemenea, interpretează cu multă plăcere cele mai frumoase piese din repertoriul muzicii populare românești.

„Muzica este o poveste fără început și fără sfârșit. Cred cu tărie că aceasta este vocația mea. Aceasta și aceea de a aduce căldură, sensibilitate și frumusețe în sufletele celor care mă ascultă.” (Ionela Mardare)

  • DOMNUL PROBLEMĂ

Cântărețul, compozitorul și producător muzical Bogdan Marian Tașcău, alias Domnul Problemă, s-a născut la 26 noiembrie 1977, în Bucureşti. Este unul dintre primii care a abordat genul de muzică dance în țara sa. A făcut parte din formația MB&C cu care a lansat „The Romanian Jungle”, primul material dance românesc. Apoi și-a început cariera de solist sub numele de Domnul Problemă, inspirându-se din piesa cu același titlu a formației MB&C. A lansat EP-ul „Señorita” și cântecul „Beau, beau”, care a avut parte de succes în rândul muzicii de petrecere.

Cu numele de scenă „Mister M.”, Bogdan a făcut parte și din grupul „Todomondo”, alături de care a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision din 2007, cu piesa „Liubi, liubi, I love you”. Atunci, grupul s-a clasat pe locul 13.

În 2010, Bogdan a creat alături de Rareș Varniote grupul de reggaeton „Free Deejay”, lansând piesa „You Know”, în colaborare cu americanul de origine jamaicană Buppy Lennox.

În 2012, în aceeași formulă, a fost lansat single-ul „Mi Ritmo”, care a ajuns în Billboard Latino și a făcut zeci de milioane de vizualizări online.

Domnul Problemă este responsabil și pentru înființarea grupului pop „Alb Negru”, format din Kamara și Andrei Ștefănescu, dar și pentru grupul „Yarabi”, cu care a avut succes la nivel internațional în anii 2000.

În 2019, Bogdan Taşcău, sub numele Domnul Problemă, lansează o nouă melodie, „Bogat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *