Teatru de weekend

În această seară de la ora 19:00, Teatrul Tineretului a pregătit un spectacol „AVENTURA” de Alfredo Sanzol.

Foto: Facebook Teatrul Tineretului

Imaginați-vă, o clipă, cum e să locuiești în Barcelona (un paradis urban absolut, pentru mulți dintre noi, cu plaja ei, cu străzile pe care se vorbesc absolut toate limbile de pe Terra – vis-à-vis de o clădire proiectată de Gaudí sau în jurul sculpturii lui Miró din spatele blocului tău) și să ajungi să-ți dorești să pleci unde vezi cu ochii. De pildă, la țară, într-un loc în care pustietatea e tulburată doar de vaci și ciulini. Sau într-unul dintre cele mai ne-mediteraneene locuri cu putință din Europa. Sau, pe alt continent, în pântecul de oțel și sticlă al celui mai populat oraș din lume.

Spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani

Sursa și bilete : www.bilete.ro

Și mâine, la aceeași ora (19:00) puteți participa la producția după William Shakespeare:

MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC

Foto: Facebook Teatrul Tineretului

Dueluri verbale – vesele înfruntări între bărbați și femei, fanfaronada masculină în jocul curtării, dansul măștilor care mai mult dezvăluie pe cel ce le poartă decât îl ascund, sunt ingredientele uneia dintre cele mai spumoase comedii ale lui Shakespeare.

Recomandare: +14 ani

Bilet în așteptare: Bilet în așteptare 

Proiectul „Bilet în așteptare” este o modalitate de-a ne uni, de-a fi mai aproape unul de altul. Cumperi un bilet în plus,  care va fi oferit unui spectator necunoscut.

În parteneriat cu Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț, Teatrul Tineretului a realizat acest proiect pentru a aduce zâmbetele celor care se bucură de astfel de spectacole și celor care nu și le pot permite.

Sursa:www.bilete.ro

⭐⭐⭐

Program Agenție Teatrală:

Luni-Vineri: 11-12 și 16-19

Sâmbătă- Duminică: 16-19

Telefon: 0233 211.036, 0752149735

E-mail: rezervarebiletett@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *