Teatrul Tineretului susține construcția Spitalului Modular ATI Piatra Neamț

În această perioadă dificilă, Teatrul Tineretului își dorește să rămână aproape de comunitatea nemțeană și să sprijine demersurile care vin în sprijinul locuitorilor din Județul Neamț.

Ne implicăm în campania inițiată și organizată de Asociația „Dăruiește Viață“ pentru construirea Spitalului Modular 2 din Piatra Neamț. În acest sens, am ales să donăm încasările pentru biletele la spectacolul „Wolfgang“, în regia lui Radu Afrim, care va fi difuzat în spațiul online, sâmbătă, 8 mai.

Despre spectacolul Wolfgang

În 2006, o știre făcea înconjurul lumii: într-un orășel din Austria, Natascha Kampusch a fost ținută captivă într-o pivniță, timp de 8 ani, de către Wolfgang Priklopil, care a răpit-o pe când ea avea zece ani.

În 2007, apare Wolfgang, o piesă scrisă de Yannis Mavritsakis, distinsă cu Palmarès 2010 de către Commission nationale de l’Aide à la création de textes dramatiques, Paris.

Acest spectacol ne arată cât de fragili suntem, dar vorbește și despre captivitate, care nu e neapărat un beci, un portbagaj, ci poate fi propria familie, propriul oraș, țara, cu care dezvolți o relație de dragoste și ură; interoghează care sunt limitele suportabilității noastre și dacă nu cumva în loc să ne salvăm preferăm o coabitare nocivă. (Radu Afrim)

Donând minim 30 de lei campaniei „Dăruiește Viață“, spectatorii vor primi un Certificat de Investitor și link-ul spectacolului, valabil întreaga zi. Mai multe detalii aflati pe

http://www.daruiesteviata.ro/…/teatrul…/PgEZZP5Xb…

Teatrul este al comunității, iar solidaritatea este răspunsul nostru în aceste timpuri complicate. Îi invităm pe spectatorii noștri din toată țara și de peste hotare să ni se alăture!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *