Descoperă experiența minunată de la Creșa MiroBoo Land!

🌈 Zi de zi alături de copilașii din lumea Creșa MiroBoo Land. Într-o atmosferă plină de bucurie și învățare, ne distrăm și explorăm lumea prin activități educative și relaxante. Aici, lucrurile noi sunt descoperite în echipă, devenind astfel mai distractive și plăcute!

🌺 Dacă copilul tău are vârsta cuprinsă între 1 an și 2 ani și 11 luni la data de 1 septembrie 2023, îi poți rezerva un loc la Creșa privată MiroBoo Land pentru anul școlar 2023-2024.

🎈 Avem 80 de locuri disponibile pentru copii, iar creșa noastră este complet autorizată, sub coordonarea Inspectoratului Școlar Județean Iași. Garantăm astfel un mediu sigur și de încredere pentru dezvoltarea micuților.

🎈 Spațiul nostru generos de 460 mp, dispus pe un singur nivel, oferă tot confortul și siguranța necesare pentru cei mici. În plus, avem și un spațiu de joacă exterior, unde copiii se pot bucura de aerul proaspăt și de momente pline de distracție.

🎈 Programul nostru este adaptat nevoilor părinților ocupati, fiind de luni până vineri, între orele 07.30 și 17.30. Astfel, îți poți organiza mai ușor programul zilnic știind că micuțul tău este într-un loc sigur și plin de îngrijire.

🎈 Pentru a veni în întâmpinarea ta, am stabilit o taxă lunară de 1.500 lei, care include toate serviciile și activitățile pe care le oferim copiilor. De asemenea, asigurăm și o alimentație echilibrată pentru cei mici, cu doar 20 lei pe zi.

🎀 La MiroBoo Land, ne dorim să oferim copiilor noștri o experiență educațională completă și diversificată. Pe lângă activitățile de bază, avem și o serie de opționale care îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile și pasiunile.

🩰 Dans – Încurajăm exprimarea artistică și mișcarea prin cursuri de dans adaptate vârstei copiilor. Copiii noștri vor avea ocazia de a descoperi ritmul și coordonarea corpului într-un mod plin de veselie și creativitate.

🎶 Canto – Pentru cei mici cu afinitate pentru muzică și cânt, oferim cursuri de canto unde își pot dezvolta abilitățile vocale și încrederea în sine. Prin exerciții și jocuri vocale, copiii vor explora universul melodiilor și vor învăța să-și exprime emoțiile prin muzică.

📚 Povești terapeutice – Înțelegem importanța dezvoltării limbajului și stimulării imaginației la vârste fragede. Prin poveștile terapeutice, copiii noștri vor fi captivați de povești educative și interactive, care îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să-și exploreze imaginația.

🗣 Logopedie – La MiroBoo Land, avem grijă să sprijinim dezvoltarea limbajului și a abilităților de comunicare ale copiilor noștri. Prin opționalul de logopedie, specialiștii noștri îi vor ghida pe cei mici în îmbunătățirea pronunției și a abilităților de vorbire, oferindu-le instrumentele necesare pentru a comunica eficient.

🏃‍♀️ Motricitate – Dezvoltarea motricității fine și a coordonării motorii este un aspect important al creșterii și dezvoltării copiilor. Prin activități și jocuri care implică utilizarea mâinilor și a degetelor, copiii își dezvoltă abilitățile motrice fine și își îmbunătățesc coordonarea motorie. Aceste aptitudini sunt esențiale pentru a-și putea controla mișcările și a realiza sarcini precise, cum ar fi scrierea, desenul sau folosirea ustensilelor.

Pentru a-ți rezerva locul la Creșa MiroBoo Land, te invităm să completezi formularul de pre-înscriere disponibil aici: https://mirobooland.ro/inscrieri/. După completarea formularului, noi te vom contacta pentru a finaliza procesul de înscriere.

Mai multe informații despre noi și serviciile noastre le găsești pe website-ul nostru oficial: https://mirobooland.ro sau ne poți suna la numărul de telefon 0733 181 000.

Alătură-te comunității MiroBoo Land și oferă-i copilului tău o experiență de neuitat într-un mediu cald și plin de îngrijire!

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com