Alin Lehăduș, cel mai tânăr viceprimar din istoria municipiului Piatra Neamț

Alin Lehăduș, a fost ales astăzi viceprimar al municipiului Piatra Neamț.
Este cel mai tânăr viceprimar din istoria municipiului Piatra Neamț și împreună cu Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț, sunt cea mai tânără echipă de conducere din administrația locală.
Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț transmite pe pagina sa de facebook următorul mesaj:
„Dragi pietreni,
Vă anunț cu bucurie că Alin Lehăduș este noul viceprimar al Municipiului Piatra Neamț. Alin a fost ales în ședința Consiliului Local de astăzi, cu 16 voturi din 16. Este cel mai tânăr viceprimar din istoria municipiului și, împreună, suntem una dintre cele mai tinere echipe de conducere din administrația locală din toată țara. Și vă asigurăm că vom demonstra că tinerețea poate fi o virtute și în această misiune.
Din relatările presei pe subiectul ședințelor consiliului local de astăzi reiese că alegerea lui Alin este rezultatul unei diversiuni. Adevărul e că, nu doar în povești, ci și în viața reală, când te lupți cu balaurul cu șapte capete trebuie să ieși din zona de confort, să fii creativ și să găsești energii nebănuite, ca să îl poți învinge.
Colegii de la PSD și-au propus să țină multă vreme orașul fără executivul complet. Au încercat (și au reușit până azi) să boicoteze alegerea viceprimarilor, găsind modalități inedite de a fenta procedura. A fost nevoie de imaginație și muncă de echipă să le dejucăm planul și să reușim să ajungem să îl avem de azi viceprimar pe Alin.
Da, uneori, în politică și în război, scopul scuză mijloacele, dacă cel dintâi este nobil. Și de data aceasta, scopul este acela de a asigura o funcționare normală a primăriei, de a avea atribuții împărțite, astfel încât nimeni să nu fie blocat sub tone de hârtii și executivul primăriei să poată vedea în perspectivă.
Dincolo de aceste abordări, important e că Piatra are de azi un viceprimar tânăr, profesionist și implicat, un om care își iubește orașul și care va pune umărul la construcția planului care ne unește. Dincolo de viziunile politice diferite, proiectul nostru comun este #nouaPiatra.
Mult succes și putere de muncă, domnule viceprimar! Avem multă treabă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *