Controale la firmele care vând lemne. Polițiștii au aplicat amenzi uriașe

În perioada 26 – 29 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au derulat o acțiune operativă pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul silvic.

Conform IPJ Neamț, au fost controlați 12 agenți economici, cu obiect de activitate în domeniul forestier.

Pentru încălcarea dispozițiilor legale în domeniul silvic, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 28.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Ca măsuri complementare, au fost confiscați 84,655 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 20.341 de lei.

În activități au fost angrenați specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Neamț, Direcției Silvice și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Foto: IPJ Neamt

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *