Yellow.Menu primeşte o investiţie de 300.000 Euro

Platforma de comandă şi livrare mâncare Yellow.Menu, fondată de dezvoltatorul WorldClass Fitness, și dezvoltatorul aplicaţiei Star Taxi, primeşte o investiţie de 300.000 de euro din partea fondului ROCA, care preia astfel 30% din acţionariatul platformei. Fondul de investiţii a fost creat de CITR, prin divizia de investitii, fraţii Paval (Dedeman) şi Dan Şucu (Mobexpert).

YELLOW RESTAURANT propune o soluție completă de delivery şi are circa 10.000 de clienți activi în aplicaţie şi o bază de date de 2.500 de rețete unice și a dezvoltat in-house sistemul informatic care integrează atât activitatea de producție cât şi de livrare – distribuție.

„Din prima zi de la lansare Yellow.Menu și-a dorit să aducă o noua abordare în piața de food delivery, unde tehnologia alături de cei mai pricepuți chefi să ofere o experientă culinară unică. Considerăm că am reusit acest lucru, iar acum împreuna cu Platforma Roca, vom duce această experientă și mai departe, dorind să fim o soluție zilnică pentru clienții noștri prin dezvoltarea de produse și servicii noi.” a declarant Florin Stoian fondator si CEO al Yellow.Menu

Sursa articol: startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *