Celebra cântăreață Sofia Vicoveanca și-a ieșit din „ritm” la un spectacol în Neamț

În urmă cu câteva zile, cântăreața de muzica populară, Sofia Vicoveanca, a avut o ieșire nervoasă la un spectacol organizat în weekend-ul trecut, în comuna Grințieș.

În comuna Grințieș a avut loc ediția V a „Festivalului Haiducilor” și în timp ce cântăreața își desfășura activitatea, un grup de copii care dansează la diverse festivaluri, nunți, petreceri, au format o horă pentru a mai destinde atmosfera dar aceaștia au fost certați de Sofia Vicoveanca, invitându-i „afară” .

Măi, nu vreau să jucați în fața publicului. Hai afară!

 

🤬Oare în ce direcție se îndreaptă omenirea🧐 Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca 😱 la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine, rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest😡cum să încurajăm frumosul românesc ? așa ca în acest clip ?!!!, preluat de la B.J

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *