Ziua Aviației Române, astăzi 20 iulie. LA MULȚI ANI!

La mulți ani, aviatori!

Astăzi, 20 iulie, ca în fiecare an, sărbătorim Ziua aviației române și a forțelor aeriene.

Mulțumim tuturor aviatorilor care participă la misiuni de căutare-salvare și la alte intervenții de urgență sau misiuni de apărare a spațiului aerian național, pentru modul exemplar în care vă faceți datoria!

Tot astăzi, onorăm sacrificiul eroilor români cei care, prin curaj și sacrificiu suprem, au devenit eroi ai misiunilor în care s-au implicat și care acum ne privesc din ceruri. Lor le datorăm recunoștința noastră și le vom păstra vie memoria.- relatează IGSU

Și ca în fiecare an, în București, la Monumentul Eroilor Aerului din Piața Aviatorilor, începând cu ora 10:00, se organizează ceremonia militară unde se vor depune coroane din cele mai frumoase flori în cinstea și amintirea lor.

Nu va lipsi nici anul acesta spectacolul de pe cer realizat de aeronavele militare.

Structură omogenă, suplă şi dinamică, Forţele Aeriene Române sunt o componentă modernă, consistentă, performantă din punct de vedere tactic, operativ şi strategic a sistemului naţional de apărare. Principalele misiuni ale Forţelor Aeriene Române constau în asigurarea suveranităţii spaţiului aerian al României, asigurarea transporturilor aeriene, cooperarea cu statele aliate în cadrul misiunilor de menţinere a păcii, participarea la înlăturarea urmărilor calamităţilor naturale sau în cazul unor situaţii de urgenţă.

Sursa: www.roaf.ro

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *