Se schimbă vremea! Temperaturi ridicate în următoarele zile

Confrom meteorologilor, începând din 21 martie 2022, temperaturile se vor apropia de cele specifice primăverii, iar tendința se va păstra și în săptămânile următoare.

Vremea în intervalul 21.03.2022 – 28.03.2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane din jumătatea de vest a teritoriului.

Vremea în intervalul 28.03.2022 – 04.04.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea în intervalul 04.04.2022 – 11.04.2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în intervalul 11.04.2022 – 18.04.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Sursa: dcnews.ro

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com