A refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Un bărbat de 37 de ani, din Trifești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Acesta a fost condus la spital în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Ieri, 17 august , polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 157, în localitatea Trifești.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital unde, în prezenţa cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *