Acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite de furt

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat. 

În urma cercetărilor efectuate în două dosare penale ce vizează infracțiuni de furt calificat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au organizat, în noaptea de 9/10 mai a.c., o acțiune, în urma căreia au fost reținuți doi bărbați de 27, respectiv 31 de ani, ambii din localitatea Horia.

Persoanele în cauză ar fi pătruns în balconul locuinței unui tânăr de 24 de ani, de unde ar fi sustras mai multe obiecte vestimentare în valoare de 600 de lei.

În noaptea de 5/6 mai a.c., tinerii ar fi pătruns în boxele imobilelor ce aparțin a doi bărbați de 70, respectiv 72 de ani, din Roman, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 90% de polițiști, fiind restituit persoanelor vătămate.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbații în cauză, iar în cursul zilei de ieri, au fost prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *