Bărbat reținut pentru tulburarea liniștii publice

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care ar fi lovit un bărbat pe terasa unei societăți comerciale, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, a fost reținut de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvinești.

Mai exact pe 19 septembrie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvinești au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 27 de ani, din Podoleni, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi linişti publice.

După cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool un tânăr de 27 de ani ar fi agresat fizic un bărbat de 42 de ani, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele atât la nivelul capului cât și a corpului, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale de pe raza localității Podoleni, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Pe baza dovezilor administrate, tânărul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *