Elevii din anii terminali s-au întors în siguranță la cursuri

Elevii din anii terminali s-au întors la școală în maxima siguranță. Profesorii i-au așteptat conform procedurii și cu multă atenție. Mai mult de 90% dintre elevi au fost prezenți la cursuri în școlile din municipiu. În perioada 2-12 iunie, elevii din clasele a VIII-a și a XII-a sunt prezenți la școală pentru cursurile de pregătire a examenelor de Evaluare Națională și respectiv Bacalaureat.

Ca aceste masuri să fie implementate corect și cu maximă atenție, Primăria Piatra-Neamț a alocat școlilor un buget de 150.000 lei. Totul pentru siguranța elevilor.

Primarul Dragoș Chitic: „Siguranța elevilor care au revenit la școală pentru pregătirea examenelor a reprezentat o prioritate în această perioadă. Mulțumesc directorilor unităților școlare și tuturor cadrelor didactice pentru buna colaborare și implicarea în asigurarea celor mai sigure condiții pentru elevi în unitățile școlare din Piatra-Neamț. Mulțumesc, de asemenea, Inspectoratului Școlar Județean Neamț pentru seriozitatea cu care a tratat acest subiect și implicare. Urez mult succes elevilor la examenele pe care le vor susține la acest final de an școlar!”

Sursa: Municipiul Piatra-Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *