Încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din localitatea Dragomirești, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție.

La data de 15 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani, cu privire la faptul că concubinul său a încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

Din cercetările efectuate a reieșit că, bărbatul de 41 de ani, ar fi pătruns în curtea locuinței concubinei sale, încălcând în acest fel ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamț, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuință și păstrarea unei distanțe minime față de aceasta.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *