La mulți ani, Poliția Română! 199 de ani de la atestare

Conform unui comunicat postat pe https://nt.politiaromana.ro,  astăzi se împlinesc 199 de ani de atestare documentară a Poliției Române Moderne a fost marcată de poliţişti la datorie, în mijlocul comunităţii.

Deși ne-am obișnuit ca în fiecare an să prezentăm oamenilor munca noastră, echipamentul, autospeciale, experiența noastră, prin exerciții demonstrative cu câini de urmă, de autoapărare sau de cercetare la fața locului, anul acesta, Ziua Poliției Române a fost celebrată prin acțiunile desfășurate în interesul sănătății comunității și siguranței cetățenilor.

Siguranța comunității face parte din atribuțiile de zi cu zi ale polițiștilor, aceștia asumându-și în fața cetățenilor angajamentul de a interveni prompt și cu profesionalism cu fiecare ocazie. Ne mândrim cu colegii noștri care în momente de criză au onorat profesia aleasă, dând dovadă de curaj și devotament față de jurământul de credință, punând siguranța aproapelui mai presus de propria siguranță.- Poliția Română

Cu acestă ocazie au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională, în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim, 3 ofițeri și 12 agenți de poliție.
De asemenea, 121 de poliţişti, dintre care 26 sunt ofiţeri, iar 95 sunt agenţi de poliţie au fost avansați în gradul profesional următor, după îndeplinirea stagiului minim.

Deoarece în acest an festivitățile lipsesc, polițiștii poartă Ziua Poliției Române în suflet, dăruind, prin grija lor, comunității acest moment.

În tot ceea ce facem, să nu uităm că avem un jurământ de îndeplinit cu răspundere și bună credință, o onoare de respectat, o datorie de împlinit.

Să pășim mereu pe calea binelui, adevărului și credinței și să lăsăm celor ce vor veni după noi urmele faptelor noastre, pentru că avem cea mai frumoasă profesie din lume!

La mulți ani, dragi polițiști!

Foto: IPJ Neamț
Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *