Locuință distrusă într-un incendiu. O familie are nevoie de ajutor.

Astăzi, prin apel la 112, in jurul orei 15:45, pompierii nemțeni au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Oșlobeni, comuna Bodești.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii pietreni cu două autospeciale de stingere  cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și pompierii voluntari din cadrul SVSU Bodești cu o autospecială pentru stingere.

Incendiul se manifesta la acoperișul locuinței și la o magazie lipită de casă.

Forțele de intervenție au lichidat incendiul în urma căruia a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 mp și o magazie cu suprafața de 14 mp.

Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Din fericire nu au fost victime, în schimb familia e distrusă deoarece au rămas doar cu hainele și încălțămintea de la acel moment, conform declarației de pe pagina personală de Facebook a primarului Barna Marinel.

Bună seara.
Astăzi în jurul orei 15 a izbucnit un incendiu la locuință din Oșlobeni. Din păcate incendiul s-a extins cu repeziciune, mama și cele patru fete au rămas doar cu hainele și încălțămintea de la momentul respectiv. Este nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru cele cinci persoane(încălțăminte mărimile 36, 37, 38, 39, 41 și îmbrăcăminte mărimile S, M, XL). Vă mulțumesc.

Sursa: ISU Neamț

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *