Mai mulți tineri au fost reținuți pentru tulburarea liniștii publice

Ieri, 17 iunie a.c., patru tineri au fost identificați de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț și reținuți în urma unui conflict în care s-au rănit reciproc. Aceștia sunt cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, din Piatra Neamț.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că, la data de 16 iunie a.c., în timp ce două tinere, ambele de 18 ani, se aflau pe o stradă din Piatra Neamț, pe fondul unor discuții în contradictoriu, s-ar fi agresat fizic reciproc. Întrucât altercația izbucnită a degenerat, în conflict au intervenit prietenii acestora de 20, respectiv 21 de ani, care s-ar fi lovit reciproc cu pumnii și picioarele.

În urma conflictului, cei în cauză ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în apropierea acestora.

Timerii au fost identificați și conduși la sediul poliției, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, tinerii au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *