Nu a respectat ordinul de protecție emis de instanță

Pe 7 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din Bodești, bănuit că ar fi încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

Potrivit dovezilor administrate, la data de 7 octombrie, bărbatul a fost depistat de polițiști în incinta locuinței comune, încălcând astfel obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști în cursul aceleiași zile, prin care s-a dispus evacuarea celui în cauză din imobil, fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de soția, de 48 de ani și fiicele sale.

De asemenea, acesta i-ar fi adresat soției sale amenințări cu acte de violență.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție provizoriu și amenințare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cursul zile de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *