O femeie de 52 de ani din municipiul Roman a fost amenințată și atacată cu furca

Polițiștii municipiului Roman au reținut un bărbat de 33 de ani, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe data de 20 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost amenințată de către o altă persoană.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un bărbat de 33 de ani, din Roman, având asupra sa o furcă, s-ar fi deplasat la locuința femeii în cauză, unde i-ar fi distrus gardul din lemn.

Ulterior, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului femeii, moment în care i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În baza dovezilor administrate, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *