Polițistii au oferit cadouri copiilor

În apropierea Crăciunului, poliţiştii din cadrul Secțiilor de Poliție Sagna și Ion Creangă și cei ai Postului de Poliție Mărgineni au oferit cadouri copiilor și ajutoare mai multor familii cu o situaţie materială precară de pe raza județului.

A devenit deja o tradiție ca în zilele premergătoare Crăciunului, polițiștii nemțeni să fie alături de membrii comunității în slujba cărora își desfășoară activitatea.

Acţiunile caritabile desfăşurate în aceste zile au avut menirea de a reda zâmbetul şi speranţa unor familii greu încercate, în ciuda lipsurilor și greutăților de zi cu zi cu care acestea se confruntă.

Polițiștii au răspuns cu bucurie unei acțiuni caritabile și prin efortul comun al acestora a fost colectată o sumă de  bani, cu ajutorul căreia au fost achiziţionate produse alimentare și jucării. Acestea au fost oferite mai multor familii nevoiaşe, pentru a alina în preajma sărbătorilor, suferința celor mici cu care viaţa nu a fost atât de darnică.

În schimbul darurilor primite, copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu zâmbete de bucurie, colinde şi promisiunea că vor alege în viaţă calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

Sursă : IPJ Neamt

Foto: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *