Președintele PNL Mugur Cozmanciuc: Lucrările de pe DN15, Valea Muntelui, vor fi gata până la sfârșitul lunii septembrie

Infrastructura rutieră, un obiectiv definit clar!

Astfel că lucrările propuse pentru modernizarea DN15, Valea Muntelui din Județul Neamț, vor fi finalizate conform declarație președintelui Mugur Cozmanciuc, cu succes în luna septembrie.

Lucrările de modernizare la DN 15 vor fi finalizate până în luna septembrie! Unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură rutieră pentru Valea Muntelui, din județul Neamț, va fi finalizat cu celeritate.

Guvernul PNL, prin C.N.A.I.R și Direcția Regională de Drumuri și Poduri – D.R.D.P. Iași au stabilit cu societatea care și-a asumat lucrările de modernizare și reparații a DN 15 să le finalizeze în cel mai scurt timp.

D.R.D.P. Iași va face plățile restante. Antreprenorul se obligă să demareze lucrările rămase de executat, conform termenelor stabilite pentru executarea acestor lucrări și va depune toate eforturile pentru finalizarea acestor lucrări în termen de 14 zile de la data emiterii de către D.R.D.P. Iași a Ordinului de reluare a execuției lucrărilor.

Dincolo de luptele politice, interesul cetățenilor primează! Valea Muntelui are nevoie de o șosea funcțională pentru a avea oportunități de dezvoltare! Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Guvernul PNL care au acționat, în limita legii și corectitudinii, pentru a debloca acest proiect.- declară pe pagina de Facebook, președintele Mugur Cozmanciuc!

Valea Muntelui, zonă turistică din Neamț cu un potențial enorm.

Realizarea cu succes a acestui proiect ajută mult și proprietarii de pensiuni. Astfel turiștii vor veni cu mare drag în zonă, fără alte neplăceri în ceea ce privește infrastructura rutieră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *