Program Târgul de Crăciun la Neamț – Luni 16 Decembrie 2019

Luni 16 decembrie orele 18:00 , scena de pe platoul Curții Domnești va găzdui o nouă serie de artiști. Vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbatorim împreună festivalul Târgul de Crăciun la Neamț ediția IV.

  • Roxy’s Musical Team

Grupul „Roxy’s Musical Team” este compus din copii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, care cântă muzică uşoară, sub îndrumarea prof. Roxana Mereuţă.

  • LOS ANONIMOS
Trupa ”Los Anonimos”, a apărut în primăvara anului 2009
Muzica celor de la ”Los Anonimos” îmbină exoticele acorduri latino, pop-rock cât si ritmurile balcanice, din acest punct de vedere fiind una dintre singurele trupe live de acest gen din peisajul muzical românesc. Trupa s-a facut cunoscută prin concertele exceptionale ce au avut loc în in diferite cluburi din tara sau la evenimentele hi-class. În toate aparițiile scenice, ”Los Anonimos” propagă o atmosferă incendiară, distracția atingând valențe foarte înalte, fiind astfel considerată ”O trupa de Show”, motiv pentru care band-ul este foarte des invitat în platourile emisiunilor de divertisment. În repertoriul lor găsim cele mai cunoscute cover-uri românești și internaționale dar și melodii proprii, care prin simplitatea si farmecul lor, sensibilizeaza ascultatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *