S-a aprobat acordarea unui număr de locuințe ANL tinerilor din Piatra-Neamț

Conform paginii de Facebook Municipiul Piatra-Neamț, Primăria Piatra-Neamț acordă un nou lot de locuinţe.

Ieri, 17.09.2020, în ședința de Consiliu Local s-a aprobat acordarea unui număr de locuințe ANL tinerilor din Piatra-Neamț care și-au actualizat dosarul în perioada 03.02.2020 – 15.07.2020, conform clasamentului în curs, de la poziția 1 până la poziția 36.

A fost o preocupare a administrației publice locale oferirea de locuințe ANL tinerilor din Piatra-Neamț. În ultimii 4 ani, s-a oferit la fiecare sesiune pentru depunerea dosarelor câte o locuință ANL tuturor solicitanților care au îndeplinit condițiile legale.

Un nou proiect intră în atenția primăriei pentru tinerii nemțeni.

Pentru a se continua în același ritm, Primăria Piatra-Neamț a obținut aprobare de la Agenția Națională pentru Locuințe ca aceasta să construiască de noi blocuri de locuințe ANL, pentru început prin includerea într-un program care cuprinde realizarea a 3 blocuri de locuințe în municipiul Piatra-Neamț, care se vor realiza etapizat. Anul acesta este programat a se finaliza primul bloc dintre cele trei, un bloc cu 20 de unități locative care vor fi repartizate tinerilor până în 35 de ani, conform criteriilor stabilite de ANL.

Sursa: Municipiul Piatra-Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *