Siguranță rutieră în rândul participanților la trafic

Peste 60 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni organizate în scopul impunerii unui climat de disciplină și siguranță rutieră în rândul participanților la trafic, în valoare de peste 60.000 de lei.

La data de 26 aprilie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și verificării modului de respectare a prevederilor ordonanțelor de urgență.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60.000 de lei. Dintre acestea, 49 au fost aplicate potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, iar 13 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii rutieri au reținut 22 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h și 2 pentru depășire neregulamentară.

Starea tehnică a vehiculelor a fost vizită de polițiști, fiind retrase astfel 2 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *