Șoferi depistați în trafic cu alcool sau permis suspendat

Persoane prinse la volan sub influența alcoolului sau cu permis suspendat. 

Pe 3 ianuarie, Poliția din Săvinești a găsit în trafic, pe DC 106, în Zănești, un domn  de 32 de ani, de loc din Zănești, în timp ce conducea mașina, acesta aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și  rezultatul a fost  de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 4 ianuarie, polițiștii din Piatra Neamț au sesizat în trafic, pe DN 15 C, mai exact în Bodești, un alt domn cu vârsta de 63 de ani, din localitatea Crăcăoani, la volan cu o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astăzi, 5 ianuarie, Poliția din Tîrgu Neamț a găsit  în trafic, pe strada Cuza Vodă, un baiat de 29 de ani, conducând mașina sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acesta avea în aerul expirat 0,65mg/l alcool pur.

 

Tot azi, în localitatea Tazlău, un alt tânăr de 27 de ani, de loc din Tazlău,  conducea o mașină având o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

***

 

Un alt caz, pe 4 ianuarie, polițiștii au găsit un tânăr de 28 de ani, din Tîrgu Neamț, conducând  un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu cu permisul suspendat.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Toți vor fi cercetați pentru conducerea autovehicului sub influența alcoolului și cu permis suspendat.

Sursa: Ipj Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *