Dumitrina Mitrea, deputat AUR: „Johannis a încălcat Constituția!”

Prezentăm activitatea parlamentară a lunii octombrie pentru doamna Dumitrina Mitrea, deputat AUR în Parlamentul României.

Așa cum v-am obișnuit vreau să vă informez despre activitatea mea

  1. Participare la Consiliul Europei

Timp de 4 zile s-au realizat  discuții intense referitoare la situația din Afganistan, egalitatea de gen, situația din Azerbaijan, situația climatică mondială – comunitatea europeană roagă toate statele membre la implicare.

  1. Participare în cadrul Delegației la Parlament, vicepreședinte al Comisiei de Afaceri Europene – unde a primit vizita Franței.

Franța a felicitat echipele de pompieri care au participat la stingerea incediilor din Grecia. Franța este un stat care oferă ajutor României și chiar în acea zi au trimis un tir de medicamente pentru a veni în sprijinul țării noastre în lupta anti-Covid.

  1. Participare în cadrul Delegației de la Cotroceni pentru negocierea viitorului Guvern.

A fost o falsă negociere. Președintele României nu ia în calcul și celelalte partide pentru o nouă guvernare. Klaus Iohannis a transmis că pe oamenii simpli nu îi interesează cine îi conduce. Ceea ce este total greșit! AUR nu îl consideră pe Iohannis un președinte echidistant.

Acest președinte a încălcat Constituția de foarte mult ori. Din punctul de vedere al formațiunii poltice AUR, rolul acestuia este de a respecta și apăra românii. De aceea, el trebuie sa plece de la Cotroceni!

  1. Suspendarea Președintelui!

Acțiunea de suspendare a Președintelui nu este o acțiune de capital de imagine. Klaus Iohannis a afirmat ca AUR este un partid extremist, și-a batut joc de popor și nu a făcut nimic pentru a combate pandemiei. AUR doar a protestat în stradă pentru tot ce înseamnă obligativitate și îngrădirea drepturilor fundamentale ale omului!

Deputat Dumitrina Mitrea: Vina nu este a noastră pentru  această pandemie, vina este a celor care nu au știut să gestioneze pandemia!

În acest context AUR a demarat acțiunea de strangere semnături de la populație privind demiterea președintelui Klaus Iohannis!

  1. Formarea unei Comisii de Anchetă

Pe ordinea de zi la plen s-a votat proiectul de hotârâre inițiat de AUR, PHCD 75/2021 pentru formarea comisiei de anchetă privind achizițiile care s-au făcut pe perioada pandemiei în sistemul sanitar. AUR își dorește să știe unde s-au dus banii românilor și banii europeni în această perioadă grea sanitară. În realitate avem spitale modulare nefuncționale, spitale fără medicamente și achiziții specializate care să ne ajute să trecem peste criza medicală.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *