Mara Calista, deputat PNL: Astăzi marcăm Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Este încă o ocazie cu care noi, restul, trebuie să ne aducem aminte că e nevoie sa ne investim timpul și abilitățile pentru a oferi acestei comunități oportunități egale pentru o viața mai bună, pentru acces la educație, pentru dreptul la muncă și pentru posibilitatea de a-și întemeia o familie. Mă refer aici, evident, la o societate incluzivă.
De-a lungul anilor, prin activitatea mea de parlamentar, am inițiat și susținut proiecte de lege și amendamente pentru a promova aceste drepturi, pentru ca această comunitate să nu simtă milă sau ignoranță, ci să aibă șansa reală de a se integra și de a trăi o viață la fel de normală că orice alt cetățean al acestei țări.
O societate incluzivă pentru persoanele cu dizabilități este ceea ce le datorăm fără nicio altă scuză instituțională, fie ea publică sau privată. Nu mă voi opri aici, încă sunt multe de făcut!
Nu uitați: în spatele fiecărei dizabilitate stă cel puțin o abilitate! Haideți să o descoperim împreună.

Mara Calista Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com