Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Este important să reducem risipa alimentară, pentru a răspunde astfel mai multor nevoi existente deja.

A fost adoptat proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.217/2016 privind diminuarea risipei alimentare, pe care l-am semnat alături de alți 167 de colegi parlamentari. După ce va fi promulgată, legea va permite organizarea la nivel naţional a activităţii tuturor operatorilor economici din sectorul agro-alimentar şi va stabili măsurile privind reintroducerea alimentelor în circuitul economic, distribuirea alimentelor către persoanele defavorizate şi conectarea producătorilor locali cu distribuitorii şi comercianţii din România. Este important să reducem risipa alimentară, pentru a răspunde astfel mai multor nevoi existente deja.

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com